“Ο κύριος τομέας παροχής υπηρεσιών της V.A.P Services, είναι η οργάνωση φακέλων με όλα τα δικαιολογητικά για όλους τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π και η ηλεκτρονική αποστολή αιτήσεων για μόνιμες ή μη θέσεις εργασίας”

Βασίλειος K. Παπαποστόλου
Career Consultant

 

Βιογραφικό

Βασίλειος Κ. Παπαποστόλου

Ο Βασίλης Παπαποστόλου γεννήθηκε στo New Jersey το 1971.

Φοίτησε στο Βαλταδώρειο  Γυμνάσιο και το Κλασικό Λύκειο Κοζάνης.

Έχει σπουδάσει Νομική στο ‘’University of  Law MC’’ στην Ιταλία και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ασχολήθηκε με το Marketing Consulting με εκατοντάδες ώρες σεμιναρίων.

Συνεργάστηκε με την Ευρωπαϊκή Πίστη στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Προϊόντων. Από το 2000 μέχρι και το 2016 (17 έτη) εργάστηκε ως Εμπορικός Διευθυντής της Chrysler –Jeep- Citroen Panagiotidis A.E. στη Δυτική Μακεδονία.

Πολιτικός σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH TV, στο Ελεύθερο Ραδιόφωνο Κοζάνης και σε έντυπα πολιτικού περιεχομένου.

Πρόεδρος και συνιδρυτής του ‘’Φιλελεύθερου Δικτύου’’.

Δημιουργός του blog πολιτικής άποψης’’ Liberal- Place’’.

Μέλος του Δ.Σ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Εργάστηκε για 2 χρόνια  στον Ο.Α.Ε.Δ,, με αντικείμενο τα προγράμματα κατά της ανεργίας.

Επίσης, στο Δήμο Κοζάνης και στο τμήμα της Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας, όπου ήταν υπεύθυνος για το ξεκίνημα στην περιοχή του προγράμματος του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης – Κ.Ε.Α.

Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης της ‘’V.A.P Services – Συμβουλευτική Εργασίας’’, μιας καινοτόμου στη Δυτική Μακεδονία εταιρείας, μια μορφή ιδιωτικού Κ.Ε.Π, που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πολίτες, στον τομέα της αντιμετώπισης της Ανεργίας, των Κοινωνικών Επιδομάτων και όλων των μορφών ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ο κύριος όμως τομέας παροχής υπηρεσιών της V.A.P Services, είναι η οργάνωση φακέλων με όλα τα δικαιολογητικά για όλους τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π και η ηλεκτρονική αποστολή αιτήσεων για μόνιμες ή μη θέσεις εργασίας. Τη στιγμή αυτή η εταιρεία, εξυπηρετεί πάνω από το 30% των αιτήσεων για το Α.Σ.Ε.Π σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, με τον αριθμό αυτό να βαίνει καθημερινά αυξανόμενος.

επιτυχίες & στατιστικά

στα 4 χρόνια λειτουργίας

0 πελάτες

0 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί

0 επιτυχόντες

Υποστήριξη πελατών

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τηλέφωνα

Πανδώρας 2
Κοζάνη